Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

ΔΕ ΘΥΣΙΑΖΩ ΚΑΜΙΑ ''ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ'΄- ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ


Είχα αποφασίσει να ασχοληθώ εμπεριστατωμένα με τα προτεινόμενα μέτρα του νέου μνημονίου μα οι εξελίξεις τρέχουν και δε χρειάζεται να τα αναπτύξω .

Ήμουν και είμαι υπέρμαχος μιας άλλης πολιτικής, η λιτότητα 5 χρόνια δοκιμάστηκε και δεν οδήγησε παρά στο χειρότερο. Αν οι εταίροι επιμένουν στο ίδιο λάθος τι να πω? 5 ΧΡΟΝΙΑ το ίδιο φάρμακο στον ασθενή και η κατάσταση του έφτασε στο απροχώρητο....κι όμως να θέλουμε να του δώσουμε το ίδιο....ε και? αν όχι τώρα σε 6 μήνες πάλι στο ίδιο σημείο. ΌΧΙ στην ίδια λάθος οικονομική πολιτική.

ΝΑΙ να παρθούν μέτρα, δε γίνεται να παίρνουν σύνταξη στα 50, να μη φορολογούνται εφοπλιστές , σκαφάτοι,  να μην ορθολογίσουμε κάποιες δαπάνες κτλ...

Μα πλέον είναι φανερό πως αυτοί οι ευρω-διαχειριστές δε μπορούν να αντέξουν μια αριστερή κυβέρνηση, οι συνεχείς αλλαγές στα κείμενα, τα μπρος πίσω διαπραγματεύσεων και ειδικά οι τελευταίες αξιώσεις του περί αξιοπιστίας και όχι μόνο το αποδεικνύουν.

Θέλουν πλήρη υποταγή, να ορίσουν αυτοί υπουργούς όπως κάνουν τόσο καιρό τώρα, να δεσμεύσουν τα περιουσιακά στοιχεία χώρας , ένα βήμα πριν να ζητήσουν πλέον την κατάργηση εκλογών και το ορισμό αποικιοκρατικών εξουσιαστών τύπου Στουρνάρα, Παπαδήμου...

Συγνώμη μα δε μπορώ να το δεχτώ, δεν αντέχω να γράψω άλλα γιατί θα βρίσω, το πως φτάσαμε εδώ το ξέρετε όλοι, 40 χρόνια πορείας, μίζες κλοπές  υπερτιμολογήσεις, εξοπλισμοί, ολυμπιακοί αγώνες τεχνικά έργα κ.α αρκετά. Ευθύνη είχαμε όλοι μα δε τα φάγαμε όλοι μαζί!!

Το λάθος του Τσίπρα ήταν πως ενώ μπήκε και το πάλεψε δεν ετοίμασε παράλληλα το πλάνο για τη δραχμή, ναι μεν τώρα το κατανοώ πως θα είναι πιο δύσκολα λόγω της όλης κατάστασης μα δεν υπάρχουν αδιέξοδα, πόνος θα υπάρξει και δυσκολίες μα το κεφάλι θα είναι ψηλά!!!

Αν εσείς θέλετε να παραδώσετε και τα κλειδιά της χώρας στους ευρω- βιαστές και να θυσιάσετε ανεξαρτησία, δημοκρατία , δικαιώματα αιώνων που πρώτα στο τόπο τούτο γεννήθηκαν , μόνο και μόνο για να μην αλλάξει η δεξιά πορεία λιτότητας και εκμετάλλευσης των λαών, για να συνεχίσετε να έχετε αυτά τα λίγα ευρώ στην τσέπη είναι δικαίωμα σας.

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ να αντιδρώ , να κατακρίνω, να υποστηρίζω ότι θέλω μια άλλη λύση για τη χώρα μου , πως αποζητώ να μπορώ να διαλέγω εγώ κυβέρνηση για το τόπο...αν είναι να πεινάσει όλη η χώρα να γίνει μένοντας ελεύθερη κ όχι να αφήσει το κάθε ευρω-χαρτογιακά να μας υποδεικνύει τρόπους που δεν αποδίδουν...

ΟΤΑΝ ΗΡΕΜΗΣΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΓΙΑΣΕΙ Η ΟΡΓΗ ΜΟΥ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΑΤΕ  ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΙ-ΝΑΙ-ΚΟΙ  ΚΑΙ ΕΥΡΩ-ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΟΔΟΣ, ΔΡΑΧΜΗ ...ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ...

ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ....ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: