Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015

ΑΓΙΕ ΒΑΣΙΛΗ ΑΚΟΥΣ? ( Γράμμα διαδραστικό)


Καλημέρα Άγιε Βασίλη


*Ξέρεις εγώ ποτέ δε σε πίστεψα, από μικρός ήξερα πως είσαι ένα ψέμα
-Ναι ναι μη  κάνεις γκριμάτσες , μέχρι τα 6 μου με είχαν πείσει μα μετά μου χε βγει η άρνηση όλης της εορταστικής φάσης των ημερών.

*Η χρονιά που φεύγει ήταν ιδιαίτερη, άλλαξαν αρκετά τριγύρω, κυνηγώ τα όνειρα , χαμογελάω πιο συχνά.
-Τι γελάς ρε Μπίλυ, ναι καλά το ξέρω, άργησα μα ορίστε το κάνω έστω και με καθυστέρηση.

*Είχε και ζόρια το 2015, απογοητεύσεις, περίεργες καταστάσεις μα όλα μέσα στο πρόγραμμα.
-Άντε πάλι, σαρδόνια χαμόγελα. Ρε χοντρέ θα κάτσεις ήρεμα να με ακούσεις ή θα συνεχίσεις τα νάζια σου.

*Λοιπόν για Χριστούγεννα νομίζω η χαρά που πήρα ήταν λυτρωτική, δε ξέρω αν αξίζω ή αν βοήθησες κι εσύ, μα ομολογώ ότι τελικά αν δεν παλέψεις δε κερδίζεις τίποτα.
-Ώπα άσε τα ευσυγκίνητα τώρα, 130 κιλά ερυθρόλευκος δε σου πάνε δάκρυα και κόψτο γιατί θα με επηρεάσεις. Ναι ξέρω πως ζορίστηκα αρκετά μα το όνειρο βήμα βήμα το πλησιάζω.

*Είμαι σίγουρος πως το 2016 με τόσο ιδρώτα και καλοσύνη από όσους βοηθάνε σε αυτό το τομέα όλα θα πάνε καλά και θα πετύχουμε τον πρώτο μεγάλο στόχο.
-Πώς, και συ σίγουρος ε? Ναι αλλά κοίτα μη στραβώσει τίποτα την τελευταία στιγμή κι έχουμε δράματα, στο λέω από τώρα, του χρόνου ούτε μελομακάρονο αγοραστό δε θα χει.

*Ξέρεις όμως Άγιε έχουμε και κάτι διαφορετικό φέτος. Ένα αίτημα για την Πρωτοχρονιά ολίγον δύσκολο.
-Κάτσε ρε Santa τι σηκώνεις φρύδι ακόμα δεν είπα τι θέλω. Μη μου πεις ότι ξέρεις!! Τόσο πολύ φαίνεται ε?

*Μάλιστα, ε ναι τι να κάνουμε , εκεί που είχα πει Άγιε ότι θέλω ηρεμία, έρχεται πάλι στον ορίζοντα εκείνο το πλασματάκι , σημαδεύει και με βρίσκει εδώ.
-Έλα έλα κόψε το δούλεμα μέρες χρονιάρες , γιατί θα πάρω πίσω τους κουραμπιέδες και τις δίπλες.

* Και σε βεβαιώνω πως εγώ όταν ποθώ κάτι τόσο , θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου, αλλά δε νομίζεις πως χρωστάς κι εσύ λίγη βοήθεια?
Γιατί ρε χοντρέ κουνάς αρνητικά την κεφάλα σου, ποτέ δε σου χα ζητήσει κάτι , και τώρα που είπα να πρωτοτυπήσω μας το παίζεις αντίδραση?

* Άκου για να με κατανοήσεις και να συμπονέσεις λίγο, είναι περίπτωση σύνθετη . αξίζει όμως από δω ως την Καισαρεία και εγώ νομίζω πως .................
- Τι έγινε και μουτζώνεις τώρα Μπίλυ? Ναι πες με και μαζόχα, αλλά να σέβεσαι παρακαλώ τα θέλω μου ε...άντε γιατί ανοίγω παράθυρο και την πετάω την γαλοπούλα.

*Υπόσχομαι να είμαι καλός και να αγωνιστώ μονάχος μου για τα όνειρα και τα θέλω μου, αλλά αν έχεις που λένε μαγικές δυνάμεις , θεωρώ πως αξίζω και εγώ ένα δωράκι......
-Α συμφωνείς...πως? μα πρέπει να κερδίζουμε χωρίς βοήθεια ότι πολύ ποθούμε . Κοίτα τρίπλα ο χοντρός ρε!!

* Εγώ Άγιε ποτέ δε πίστεψα, μόνος αγωνίζομαι και πετυχαίνω όσα μπορώ. Και τούτη τη φορά αν και όμορφα λαβωμένος, με όλα τα ζόρια, δηλώνω παρών. Είμαι εδώ για να κυνηγώ ότι αγαπάω!

- Μπα μπα τώρα βλέπεις πόσο θέλω . Στραβέ! Αν θες να βοηθήσεις καλώς. Κάνε το σας δώρο μπόνους.   Αν δε θες τότε να ξέρεις πως θα σιγουρευτώ πως δεν υπάρχεις!!!!